Malta 

Malta is een klein eiland gelegen in de Middellandse Zee, het eiland heeft een landoppervlakte van slechts 316 vierkante kilometer. Malta telt ongeveer 432.000 inwoners, hierdoor is het een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Ondanks de geringe omvang heeft dit eiland verrassend veel te bieden. Het biedt veel cultuur en ook het klimaat is zeer gunstig.  Meer weten over Malta en welke voordelen dit eiland biedt ? Lees hier meer Over Malta. 

Gozo

Malta bestaat uit drie verschillende eilanden: het hoofdeiland Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino. Gozo is gelegen ten noorden van het hoofdeiland Malta. In vergelijking met het hoofdeiland is Gozo veel rustiger. Meer weten over het zustereiland Gozo? Lees dan hier Over Gozo. 

Nederlanders op Malta

Benieuwd hoe andere Nederlanders Malta ervaren? Lees hier hoe Jeannette al sinds 1985 op Malta woont en over de Nederlanders In Malta (NIM) vereniging.

Nieuws over Malta

Malta blijft zich maar ontwikkelen, daarom schrijft DeVink Estates regelmatig artikelen over Malta. Daarnaast organiseert DeVink Estates regelmatig activiteiten voor degene die interesse hebben in Malta. Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Malta en de activiteiten van DeVink Estates? Lees dan hier de artikelen over Malta en DeVink Estates.