Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. 

Wie is DeVink Estates?

DeVink Estates is een advies- en makelaar bureau, een pionier op het gebied van de promotie van Malta voor Nederlanders. Of u het nu heeft over het aangename klimaat, de culturele hoogtepunten, de financiële voordelen of de huizenmarkt op Malta, DeVink Estates licht u graag in.

Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. Om dit te kunnen realiseren maakt DeVink Estates gebruik van een exclusief netwerk van partners die zijn gekozen op ervaring, betrouwbaarheid en integriteit om u de beste service en expertise te bieden. Om die reden heeft DeVink Estates een samenwerking met één van Malta’s grootste en meest gerespecteerde makelaarskantoren, voor het aanbod van onroerend goed. DeVink Estates hanteert de standaard makelaarskosten (courtage) op Malta.  

Waarom DeVink Estates?

Bij het emigreren en kopen van onroerend goed komt heel wat kijken. Laat staan een aankoop in een ander land waarvan voor u de regels minder bekend zijn. Omdat op Malta in tegenstelling tot Nederland makelaars zelden exclusieve verkooprechten hebben op vastgoed kunt u bij één en dezelfde makelaar over heel Malta en Gozo vastgoed vinden. U zoekt daarom een makelaar die uw wooneisen begrijpt en u goed kan informeren om problemen en misverstanden te voorkomen. Een makelaar die u representeert, financieel advies kan geven, voor u de prijs onderhandelt en u volledig bijstaat in de gehele aankoopprocedure van een voorlopig koopcontract tot aan de daadwerkelijke overdracht. U zoekt wellicht ook een vertrouwenspersoon die u vanaf de oriëntatiefase al bijstaat. Wat moet er vanuit Nederland geregeld worden en welke documenten moet u meenemen? Een vertrouwenspersoon die u bij aankomst op het vliegveld verwelkomt, begeleidt en voor u zaken regelt zoals bijvoorbeeld inschrijving als ingezetene of eigenaar en die uw vastgoed kan beheren en verhuren voor optimaal rendement voor de periodes dat u niet op Malta bent.

DeVink Estates is zo’n adres en een betrouwbare partner voor uw investering! 

Lees hier de ervaringen van klanten met DeVink Estates

Profile_picture_Mark_whitest
 Mark de Vink

Eigenaar en oprichter

e-mail: info@devinkestates.com
tel: +356 79471194