Wanneer u besluit te verkopen stopt DeVink Estates niet voordat uw vastgoed is verkocht.

Bij het beslissen om een huis te verkopen komen veel emoties vrij. Echter adviseren wij u om uw besluit om te verkopen te beschouwen als reeds verkocht wanneer u ons inschakelt als verkoopmakelaar. Onze insteek is om de verkoop van uw vastgoed als een zakelijke transactie te behandelen en dit op een professionele wijze af te handelen. Om het verkoopproces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen kan DeVink Estates de gehele verkoop op zich nemen zodat u zo min mogelijk belemmering zal ervaren.

DeVink Estates investeert in de verkoop van uw vastgoed

Om de kwaliteit en succes van onze werkzaamheden te waarborgen bieden wij alleen exclusieve verkooprechten. Wij adviseren u op de marktwaarde en de meest geschikte vraagprijs om de verkoop te realiseren. Om alle potentiële kopers op de hoogte te brengen investeert DeVink Estates in de marketing van uw vastgoed. DeVink Estates plaatst betaalde advertenties in lokale kranten, relevante Facebook gebruikers en versturen wij e-mails naar klantenbestanden zowel in Malta als in andere Europese landen. Om uw vastgoed zo goed mogelijk te adverteren sturen wij een professionele fotograaf en maken wij een bezichtigingsvideo in samenwerking met een professioneel editing bureau. 

Goedkoper dan de marktnorm

DeVink Estates hanteert een standaard courtage van 3,5% van de verkoopprijs excl. 18% BTW. De gebruikelijke makelaarskosten bij verkoop op Malta zijn 5% excl. 18% BTW.

Vrijblijvend advies

Ongeacht of u al besloten heeft om uw vastgoed te verkopen of aan het overwegen bent adviseert DeVink Estates u graag. Op afspraak kunnen wij langskomen voor een inspectie en taxatie.