fort-cambridge-1

De torenhoge futuristische gebouwen van Fort Cambridge zijn pal aan zee en naast Tigne Point gelegen zodat bewoners direct toegang hebben tot de “Piazza” met café’s en restaurants en een modern shoppingcenter. De woningen aan de voorkant hebben ruime terrassen met uitzicht op de open zee terwijl de woningen aan de zij- en achterkant vanaf de 6e verdieping zicht hebben op Sliema en Valletta. Kenmerkend voor de Fort Cambridge appartementen is dat ze inhoudelijk optimaal zijn gebouwd met grote ruimtes zonder lange gangen. De bewoners delen een gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse parkeergarage.

  • Exclusief wonen op Sliemas kaap
  • Uitzicht over de open zee, Sliema en Valletta
  • Zwembad, ondergrondse garage
  • Loopafstand naar shopping center, fitness center, en een Piazza  
  • Appartementen, penthouses, duplex
  • Special Designated Area
  • Vanaf €280.000

Bekijk Fort Cambridge appartementen

fort-cambridge-3fort-cambridge-5fort-cambridge-2  
Woon comfortabel en geniet van je privacy in een van Malta’s luxe complexen. Er zijn meerdere complexen, verdeeld over Malta en Gozo, die de status Special Designated Area (SDA) hebben. Kenmerkend voor deze complexen zijn de vele voorzieningen binnen het complex of in de directe omgeving en vele extra’s zoals constante beveiliging, zwembaden, fitnes, parkeergarages, onderhoud etc.

Om speculatie op de huizenmarkt te voorkomen handhaaft Malta een één vastgoed per buitenlander policy. Een uitzondering op deze wetgeving zijn appartementen in de SDA’s. Om de investering van grotere luxe complexen veilig te stellen heeft de overheid de SDA status ontworpen. Met de SDA status mogen buitenlander onbeperkt kopen en verhuren om zodoende een injectie aan de verkoop te geven. Een netto huurrendement van ongeveer 6 procent is tegenwoordig de norm. Wij bieden een vastgoed management service aan zodat u zonder zorgen rendement uit uw investering kan halen. Voor Nederlanders die in Maltees vastgoed willen investeren is dit een exclusieve gelegenheid.

Behalve de Special Designated Areas zijn er nog meerdere luxe projecten die qua woonstandaard vergelijkbaar zijn maar voor de aankoopprocedure gebonden zijn aan de normale wetgeving. Neem contact op met DeVink Estates voor meer informatie of e-mail info@devinkestates.com