Bekijk de luxe complexen en prachtige projecten die Malta te bieden heeft

Woon comfortabel en geniet van je privacy in een van Malta’s luxe complexen. Er zijn meerdere complexen, verdeeld over Malta en Gozo, die de status Special Designated Area (SDA) hebben. Kenmerkend voor deze complexen zijn de vele voorzieningen binnen het complex of in de directe omgeving en vele extra’s zoals constante beveiliging, zwembaden, fitnes, parkeergarages, onderhoud etc.

Om speculatie op de huizenmarkt te voorkomen handhaaft Malta een één vastgoed per buitenlander policy. Een uitzondering op deze wetgeving zijn appartementen in de SDA’s. Om de investering van grotere luxe complexen veilig te stellen heeft de overheid de SDA status ontworpen. Met de SDA status mogen buitenlander onbeperkt kopen en verhuren om zodoende een injectie aan de verkoop te geven. Een netto huurrendement van ongeveer 6 procent is tegenwoordig de norm. Wij bieden vastgoed beheer aan zodat u zonder zorgen rendement uit uw investering kan halen. Voor Nederlanders die in Maltees vastgoed willen investeren is dit een exclusieve gelegenheid.

De Special Designated Area’s zijn

Portomaso – St. Julians

Pendergarden – St. Julians

Tigne Point – Sliema

Fort Cambridge – Sliema

Tas-Sellum – Mellieha

Ta’ Monita – Marsascala

Fort Chambray – Gozo

St Angelo Mansions – Vittoriosa

Madliena Village – Madliena

SmartCity – Kalkara

Kempinski – Gozo

Behalve de Special Designated Areas zijn er nog meerdere luxe projecten die qua woonstandaard vergelijkbaar zijn maar voor de aankoopprocedure gebonden zijn aan de normale wetgeving. Neem contact op met DeVink Estates voor meer informatie of e-mail info@devinkestates.com

Lees ook:
Aankoopmakelaar
Huizenmarkt op Malta
De aankoopprocedure
Hypotheek
Vastgoed beheer