Interesse om vastgoed te kopen, huren of verhuren op Malta? Lees dan hier meer over de huizenmarkt. 

De huizenmarkt op Malta is historisch altijd zeer stabiel geweest. De reden hiervoor is dat Maltezen ter alle tijden in vastgoed investeren. In plaats van kapitaal bemiddelen in aandelen of obligaties, koopt een Maltees vastgoed op Malta. Doordat er steeds meer vraag naar woningen is bouwen de Maltezen steeds meer huizen en ook worden oude huizen gerenoveerd. Er zijn veel verschillende type huizen op Malta die ieder zijn eigen kenmerk hebben. Op Soorten vastgoed lees je meer over de verschillende type huizen en hun eigenschappen.

Een vastgoed kopen op Malta is een veilige investering en met de goed functionerende welvaartsstaat van Malta daarmee een zeer geschikt land voor de vele Nederlanders die willen emigreren. Nadat u uw droomhuis heeft gevonden, vind de aankoopprocedure plaats. Meer over de aankoop van een woning en de aankoopprocedure leest u hier.

Naast dat er veel woningen worden gekocht op Malta, neemt de populariteit van huurwoningen ook toe. De huurmarkt is de afgelopen jaren gegroeid doordat steeds meer buitenlanders komen werken, wonen of studeren in Malta. Maar niet bij de buitenlanders neemt het huren toe, ook bij de lokale bevolking wordt huren steeds populairder. Het huren van een woning gaat heel gemakkelijk. Lees meer over het huren van vastgoed.

Het verhuren van woningen is ook erg populair. Wanneer u een vastgoed heeft gekocht, valt er veel rendement uit te halen door uw woning te verhuren. Op Malta wordt onderscheidt gemaakt tussen korte termijn verhuur aan voornamelijk toeristen en lange termijn verhuur aan de lokale bevolking en expat community die op Malta wonen en werken. Meer weten over vastgoed verhuren?