Vol trots wil ik, Mark de Vink, namens DeVink Estates (DVE) Marcel Buitenhuis presenteren als vastgoed en relocatie consultant op Gozo. Marcel heeft zelf in het voorjaar van mijn dienstverlening gebruik gemaakt en weet daarmee voor welke waarderingen DVE staat en de toegevoegde waarde van een onafhankelijke adviseur. Gegeven Marcels enorme ervaring in de makelaardij en toerisme en het feit dat Marcel zelf sinds deze zomer (2018) op Gozo (Gharb) is gevestigd, is Marcel de perfecte match om DVE op Gozo te representeren.

Heeft u een interesse in Gozo of bent u daar al gevestigd dan is Marcel uw aangewezen consultant. Daarbuiten heeft Marcel zelf 2 huizen in beheer voor de vakantieverhuur (bekijk https://devinkestates.nl/blog/property/dve0026-farmhouse-gharb-gozo/) Wellicht handig als u een bezichtigingsreis wilt boeken naar Gozo. Tevens bezit Marcel ook een vakantiepark in Polen (https://www.nowaholandia.nl/) en spreekt hij vloeiend pools.

Marcel is te bereiken op:
+356  99305096
marcel@devinkestates.nl

Wie is Marcel?

Vanaf ca. 1991 t/m 2012 gewerkt in de financiële dienstverlening en makelaardij in Nederland, voornamelijk als zelfstandig ondernemer. Met name hypotheekadvisering, pensioenadvisering, vermogensbeheer, administratie en (particulier) onroerend goed bemiddeling. Vanaf ca. 1998 investeerder in onroerend goed in binnen- en buitenland. Vanaf ca. 2002 investeringen in de recreatie-sector, tevens in uitvoerende zin (exploitatie vakantiepark en vakantiewoningen in Polen, camping in Belgie). Vanaf ca. 1996 actief als belegger en vanaf 2010 tevens als daytrader.