Bent u op zoek naar een tweede huis? Heeft u plannen om uit Nederland te emigreren of bent u op zoek naar een goede investering?


DeVink Estates biedt voor u een speciale bezichtigingsreis aan!

Onze doelstelling met deze reis is om u een compleet beeld te geven over wat Malta als land te bieden heeft (zowel fiscaal als sociaal) en om u inzicht te geven in de Maltese huizenmarkt. Naast dat er vastgoed zal worden bekeken, kunnen we u ook in contact brengen met belastingadviseurs en andere netwerken die DeVink Estates heeft opgebouwd.

Voor de bezichtigingsreis hebben wij een aanbevolen programma voor u opgesteld. Wij raden een 4-daags programma aan zodat er genoeg tijd is om Malta te verkennen en verschillend vastgoed te bekijken. Wanneer u andere wensen heeft zullen wij natuurlijk het programma voor u aanpassen. Voorafgaand aan de bezichtigingsreis zullen we contact met u opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

 

Het aanbevolen programma

Dag 1.
Wanneer u aankomt op het vliegveld zal u persoonlijk worden opgehaald en naar uw hotel worden gebracht. Daarna zullen we het gebied verkennen waar u geïnteresseerd in bent. We zullen u de stranden, winkelcentrums, uitgaan/restaurants, culturele centra, sportfaciliteiten en de andere mogelijkheden laten zien in het gebied.  Afhankelijk van de beschikbare tijd zullen we u al vastgoed laten bezichtigen.

Dag 2.
Op de tweede dag zullen we verschillende vastgoed bezichtigen dat aansluit op uw wensen. Daarnaast zullen we verschillende projecten laten zien waar ze op dit moment mee bezig zijn. We zullen de best mogelijke mix proberen te vinden tussen omgeving, type woning en uw budget.  

Dag 3.
Op de derde dag zullen we nog meer vastgoed bezoeken en eventueel woning(-en) die u voor de tweede keer wilt bezichtigen. We zullen daarnaast verschillende aspecten bespreken die erbij komen kijken wanneer u een huis wilt kopen in Malta en hoe het proces er voor u uit zal zien.

Dag 4.
We kunnen u de vierde dag in contact brengen met belastingadviseurs, advocaten en andere netwerken wanneer u meer wilt weten over een specifiek onderwerp. Wanneer u uw ideale woning heeft gevonden kunnen we het koopcontract al tekenen. Hiermee reserveert u de exclusieve rechten om het vastgoed aan te kopen.

Voor de bezichtigingsreis die wij aanbieden vragen we een bedrag van €1.000 excl BTW. Bij een eventuele koop zult u dit bedrag terugkrijgen van ons. Verblijf en vlucht komen daarnaast ook voor uw eigen rekening. Natuurlijk zullen we u helpen bij het zoeken van een goede vlucht en een geschikt verblijf voor u. Het vervoer zoals aangegeven in het programma is inbegrepen in de prijs.

 

Bent u geïnteresseerd in de bezichtigingsreis? Neem dan contact met ons op!