Vastgoed beheer


Wonen zonder zorgen? Maak dan gebruik van onze vastgoed beheer service.

Stel dat je een prachtige woning op Malta hebt maar voor een paar maanden weg wilt. Wie zorgt er dan voor dat alle rekeningen op tijd betaald worden? Wanneer komen de rekeningen eigenlijk precies binnen? Is het niet een goed idee om uw woning te verhuren tijdens uw reis?

Door gebruik te maken van een vastgoed manager kunt u met een gerust hart uw woning achter laten en voorkomt u onaangename verassingen wanneer u weer thuis komt.

Diensten die een vastgoed manager voor u kan uitvoeren:

 • Onderhoud van uw woning
  De vastgoed manager controleert regelmatig uw woning op defecten. Mocht er een reparatie nodig zijn dan wordt dit aan u gemeld en (met uw instemming) wordt de reparatie onder toezicht van de vastgoed manager uitgevoerd. Bij verhuur is deze dienstverlening zeer gebruikelijk. Een vastgoed manager is hierin gespecialiseerd en beschikt over een groot netwerk van vakmensen om defecten snel en vaak goedkoper op te lossen dan wanneer u dit zelf zou regelen.
 • Post ophalen
  Wilt u dat de post voor u bewaard wordt of zou u de post liever laten doorsturen? Of wilt u alleen dat de rekeningen worden doorgestuurd? De vastgoed manager kan dit allemaal voor u regelen.
 • Uw woning verhuren
  Op Malta bent u vrij om uw vastgoed te verhuren. Dit kan voor de lange termijn maar ook voor de korte termijn. Een vastgoed manager kan dit alles voor u regelen, de huur innen en naar u overmaken.

Van te voren maakt u uiteraard alle afspraken met uw vastgoed manager over wat u allemaal geregeld wilt hebben.

Vastgoed beheer voor verhuur

Als u zonder zorgen uw woning wilt verhuren biedt DeVink Estates een aangepast vastgoed beheer service aan met de benodigde diensten voor de verhuur;

 • promotie van uw woning
 • bookings, reservaties en betalingen
 • check-in – ontvangen en verwelkomen van nieuwe huurders
 • check-out – volledige inspectie bij vertrek van huurders
 • behandelen van klachten
 • onderhoud*
 • schoonmaak en was**
 • facturatie
 • verzenden van post

De kosten zijn 10% van de huurprijs voor lange termijn verhuur (excl. makelaarskosten***) en 20 % van de huurprijs voor de korte termijn/vakantie verhuur (incl. makelaarskosten).

Buiten de diensten die in het basispakket staan beschreven biedt DeVink Estates tegen extra betaling tal van extra diensten zoals boodschappen doen, uzelf of huurders ophalen en wegbrengen naar het vliegveld, u representeren tijdens vergaderingen van vereniging van eigenaren etc.

*Schoonmaak en was kosten zijn vanaf €50 afhankelijk van de grootte van de woning en aantal bedden/handdoeken etc.
**Onderhoud wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De vastgoed manager huurt hiervoor het benodigde personeel in houdt toezicht over de werkzaamheden.
*** De makelaarskosten die DeVink Estates in rekening brengt bij een verhuurperiode langer dan 3 maanden is conform de huurregulatie op Malta en bedraagt een halve maand huur exclusief 18% btw. Na het verlopen van het eerste huurcontract bent u vrij om met dezelfde huurder het huurcontract te verlengen zonder inmenging van een makelaar en betaalt u hiervoor geen extra makelaarskosten.

Lees ook:
Huizenmarkt op Malta

De aankoopprocedure

Luxe complexen – Special Designated Areas

Hypotheek