Over DeVink Estates


Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. 

Wie is DeVink Estates?

DeVink Estates is een advies- en makelaar bureau, een pionier op het gebied van de promotie van Malta voor Nederlanders. Of u het nu heeft over het aangename klimaat, de culturele hoogtepunten, de financiële voordelen of de huizenmarkt op Malta, DeVink Estates licht u graag in.

Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. Om dit te kunnen realiseren maakt DeVink Estates gebruik van een exclusief netwerk van partners die zijn gekozen op ervaring, betrouwbaarheid en integriteit om u de beste service en expertise te bieden. Om die reden heeft DeVink Estates een samenwerking met één van Malta’s grootste en meest gerespecteerde makelaarskantoren, voor het aanbod van onroerend goed. DeVink Estates hanteert de standaard makelaarskosten (courtage) op Malta.  

Waarom DeVink Estates?

Bij het emigreren en kopen van onroerend goed komt heel wat kijken. Laat staan een aankoop in een ander land waarvan voor u de regels minder bekend zijn. Omdat op Malta in tegenstelling tot Nederland makelaars zelden exclusieve verkooprechten hebben op vastgoed kunt u bij één en dezelfde makelaar over heel Malta en Gozo vastgoed vinden. U zoekt daarom een makelaar die uw wooneisen begrijpt en u goed kan informeren om problemen en misverstanden te voorkomen. Een makelaar die u representeert, financieel advies kan geven, voor u de prijs onderhandelt en u volledig bijstaat in de gehele aankoopprocedure van een voorlopig koopcontract tot aan de daadwerkelijke overdracht. U zoekt wellicht ook een vertrouwenspersoon die u vanaf de oriëntatiefase al bijstaat. Wat moet er vanuit Nederland geregeld worden en welke documenten moet u meenemen? Een vertrouwenspersoon die u bij aankomst op het vliegveld verwelkomt, begeleidt en voor u zaken regelt zoals bijvoorbeeld inschrijving als ingezetene of eigenaar en die uw vastgoed kan beheren en verhuren voor optimaal rendement voor de periodes dat u niet op Malta bent.

Lees hier de ervaringen van klanten met DeVink Estates

DeVink Estates is zo’n adres en een betrouwbare partner voor uw investering! 

Profile_picture_Mark_whitest
 Mark de Vink

Eigenaar en oprichter

e-mail: info@devinkestates.nl
tel: +356 79471194

Testemonials

Onze zoektocht naar landen met een vriendelijker fiscaal klimaat dan Nederland heeft ons via o.a.Luxemburg, Andorra, Spanje, Portugal en Bali uiteindelijk gebracht naar Malta. Maar hoe pak je zoiets verder aan vanuit Nederland?
Na veel zoekwerk op het internet terechtgekomen bij een aldaar in het onroerend goed werkende nederlander, Mark de Vink.
Mark was dus het eerst aanspreekpunt daar wij uiteraard ook op zoek waren naar huisvesting.
Het contact verliep in eerste instantie per mail en we kregen steeds per omgaande een reactie en wel op een zeer plezierige manier.
Nadat wij de eerste reis naar Malta hadden geboekt bood Mark aan ons rond te leiden op dit interessante eiland.
Doordat Mark reeds enige jaren woonachtig is op het eiland kent hij natuurlijk ook de mensen die je kunnen verder kunnen begeleiden om tot een evt emigratie naar Malta te komen.
Wij zijn door hem geïntroduceerd bij een bank, advocaat en een financieel deskundige.
Dit alles in betrekkelijk korte tijd en zonder dat er voor Mark enig direct zicht was op financieel gewin.
Het feit te kunnen communiceren in je eigen taal met iemand die de weg reeds heeft afgelegd en de valkuilen kent is heel plezierig.
Wij zijn dan ook blij  een fijne band met Mark en inmiddels ook met zijn familie, te hebben opgebouwd.
Zouden we het op dezelfde manier over doen? Het antwoord hierop is: ja, dat zouden we.

Henk en Ingrid Hollander

Als je op Malta wilt gaan wonen is het goed om eerst even rond te gaan kijken om te zien in welke regio je wilt gaan wonen. Het eiland is maar klein maar de verschillende mogelijkheden zijn groot.

Ook de type huizen, appartement, stadshuis of house with character zijn leuk om te bekijken maar ook hierin grote verschillen. De meeste huizen worden met inboedel en al verkocht.

Wij waren eerst met een lokale makelaar “in zee” gegaan maar die kennen toch niet alle “ins en outs voor immigranten.

Mark de Vink loodst je langs de huizen die je wilt zien. Neemt hier alle tijd voor, haalt je op van het vliegveld of hotel, regelt formaliteiten en informeert je goed. Is gewoon een eerlijke jongen!

Andries & Marga Dijkstra

I met Mark after I already met with a couple of real-estate agents. What I didn’t like about other agents was that I would explain my needs and wants, and they would go and show me apartments that are completely the opposite. They were wasting my valuable time. It seems like they wanted to rent or sell specific places, either from friends or good clients instead of serving me as their client.

With Mark I spend some time going over every single apartment in his database. In Malta most places on websites are not available, and most places are listed with multiple agents so it’s impossible for agents to keep an up-to-date database. So we sat together and called straight away. Within 6 hours I found my apartment! Now two years later almost I’m still living here. I found a very nice place, for a good price, and Mark helped me as a newbie in Malta every step of the way.

Since then I have recommended Mark to a lot of people

Robin van der Vegt

Ik ben vorige maand op Malta gekomen, zonder enige kennis of woonplaats. Om in aanmerking voor huisvesting te komen had mijn werkgever mij in contact laten komen met Mark. Ik moet zeggen dat het een schot in de roos was! Zijn kennis van de markt, passie en contacten zorgden ervoor dat ik binnen no-time een uitstekende plek binnen mijn wensen had gevonden.

Daarnaast werd er ook op toegezien dat het contractuele gedeelte en sleuteloverdracht op een goede manier verliepen. Al met al een topservice waarbij alle zorgen uit handen worden genomen!
Een echte aanrader, niet alleen voor Nederlanders maar voor iedereen die snel binnen zijn/haar wensen een woning zoekt zonder rompslomp of bureaucratie.

Hendrik Bisschop

I had been trying to find myself an apartment in Malta near my work in Hamrun for a few weeks, but
had no luck.
When I came into contact with Mark, he had some sightings arranged within a day! He took me
there, dropped me back home and even helped me move after I found an apartment on the first day
of viewing!
He is fast, nice and very helpful. He has great service and really listens to what you want and need. I
could not have wished for a better realtor helping me get settled in Malta.

Brittany Ezendam

Ik was op zoek voor een nieuwe baan en die kreeg ik op Malta. Ik woonde nog bij mijn moeder, dus veel verstand over huurcontracten of uberhaupt een woning vinden had ik niet. Gelukkig kreeg ik via mijn werk een makelaar toegewezen namelijk Mark de Vink. Mark heeft mij ontzettend goed opgevangen in Malta. Samen met Mark heb ik rond gereden door Malta om opzoek te gaan naar een geschikte woning. Ik kreeg uitleg over contracten, huuropzeggingen, etc. Al mijn vragen werden beantwoord en duidelijk uitgelegd. Hij heeft altijd mijn mening voorop gesteld en dit kon ik dan ook erg waarderen. Als ik een cijfer kon geven over onze communicatie is dat zeker een 10 waard! We zijn samen door het contract gegaan voordat ik ergens voor ging tekenen. Ik heb nooit het gevoel gehad dat hij het zo snel mogelijk wou afronden. Hij heeft juist overal de tijd voor genomen zodat ik precies wist en begreep waar ik aan begon. Mark heeft mij zo goed mogelijk geholpen en dat is hem ook zeker gelukt, ik ben hem hier dan ook erg dankbaar voor!

Aylien Genc

Van klanten die de bezichtigingsreis hebben bijgewoond;

“Wat een geweldige manier om je potentiële klanten kennis te laten maken met Malta.

De korte,  efficiënte rondleiding in Valletta  geeft  toch al even een indruk van deze bijzondere stad. Wij krijgen nooit genoeg van deze stad en hebben er van genoten.

De volgende ochtend hebben we een heel nuttige voorlichting gekregen over alles waar je mee te maken krijgt als je je hier wilt vestigen. Eerst alle mogelijke soorten woningen om zelf te wonen of als investering plan. Dat laatste spreekt ons aan.
De duidelijke uiteenzettng over de Maltese tax was bijzonder goed en al zeer complete.
Dank voor dit alles.
 
We weten wie onze  estate broker  moet zijn.
 
Karel en Truus Wösten”   
“Ik vond de lezing van Mark goed voorbereid met al het aanwezige documentatie materiaal en merkte dat hij veel kennis over de huizenmarkt bezit.
Voldoende werd door hem belicht  wat bij de aankoop van een  woning mogelijk  is:  een maisonnette, appartement, villa (vrijstaand of semi detached,) house of character, penthouse etc etc.
De locatie bepaalt vnml. de prijs.
Hij had goede adviezen o.a.: schakel altijd een advocaat  in voordat je een contract bij een notaris gaat tekenen, en laat dat contract door hem/haar van tevoren  goed bekijken voordat je het voorlopig koopcontract tekent.
Ook de lezing van John Huber gaf veel stof tot nadenken, omdat er nu diverse  Maltese belasting categorieën zijn en het belastingrecht verschilt  van dat in Nederland.
Al-met al een interessante ochtend, waarvoor heel veel dank aan Mark en zijn staf waaronder Sophie.
Met vriendelijke groet
drs. Claire C.M.Muller.”