Hal Saghtrija (Gozo) – Woon aan een oase

 • hs17
 • hs8
 • hs7
 • hs6
 • hs4
 • hs18

Gelegen aan de noordkant van het prachtige eiland Gozo ligt het Hal Saghtrija complex op de heuvel van Zebbug. Met 75 luxe appartementen behoort dit project tot één van de grotere complexen van Gozo. Alle appartementen hebben een spectaculair uitzicht op het open landschap en de zee en zijn ruim en modern gebouwd met een open keuken-, eet- en woonruimte, grote balkons en slaapkamers met en suite-faciliteiten. Bewoners van het complex hebben toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en een achtertuin van maar liefst 123 hectare grond met wandelpaden, een stenen oven, een wijnkelder, BBQ en picknick plaatsen, kinderspeeltuin, een stal met een Fries paard, een kapel en een fontein. Het gehele gebied wordt nauwkeurig onderhouden en de opbrengst van de vruchten en fruit wordt in mandjes aan de bewoners geleverd. Bewoners mogen ook zelf groente en fruit telen. Wonen in Hal Saghtrija is een unieke traditionele Gozitaanse beleving.

 • 2 en 3 slaapkamer appartement en penthouses
 • Uitzicht vanuit de woonkamer en balkons op het open landschap en zee
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Ondergrondse parking
 • Wandelpaden, wijnkelder, stenen oven, BBQ en picknick, kinderspeeltuin, fontein 
 • Vanaf €236.000

Bekijk aanbod Hal Saghtrija