Luxury living in het agrarische zuiden

 • Ta Monita_1
 • marsascala
 • cropped-Ta-Monita_3.png
 • Ta Monita_2

‘De moderne en relaxte leefstijl’

Van dezelfde ontwikkelaars als Portomaso in St Julians en Tas Sellum in Mellieha zet Ta Monita uit 2013 de standaard voor ‘luxury living’ in het agrarische zuiden van Malta. Met een keuze uit 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en penthouses waarvan de meeste woningen zee uitzicht hebben biedt Ta Monita een moderne en relaxte leefstijl. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum van het originele vissersstadje Marsascala. Hier vindt u een groot aanbod van de dagelijkse benodigdheden zoals winkels en restaurant aan de gezellige boulevard. De bewoners kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijk zwembad, een piazza en ondergrondse parking.

 • Studio’s, 2 en 3 slaapkamer appartementen, penthouses en terraced houses
 • Uitzicht over Marsascala Bay
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Piazza 
 • Fitness center
 • Ondergrondse parking
 • Loopafstand naar het centrum van Marsascala en de zee
 • Special Designated Area
 • Vanaf €115.000

Bekijk aanbod Ta Monita appartementen

Special Designated Areas
Woon comfortabel en geniet van je privacy in een van Malta’s luxe complexen. Er zijn meerdere complexen, verdeeld over Malta en Gozo, die de status Special Designated Area (SDA) hebben. Kenmerkend voor deze complexen zijn de vele voorzieningen binnen het complex of in de directe omgeving en vele extra’s zoals constante beveiliging, zwembaden, fitnes, parkeergarages, onderhoud etc.

Om speculatie op de huizenmarkt te voorkomen handhaaft Malta een één vastgoed per buitenlander policy. Een uitzondering op deze wetgeving zijn appartementen in de SDA’s. Om de investering van grotere luxe complexen veilig te stellen heeft de overheid de SDA status ontworpen. Met de SDA status mogen buitenlander onbeperkt kopen en verhuren om zodoende een injectie aan de verkoop te geven. Een netto huurrendement van ongeveer 6 procent is tegenwoordig de norm. Wij bieden een vastgoed management service aan zodat u zonder zorgen rendement uit uw investering kan halen. Voor Nederlanders die in Maltees vastgoed willen investeren is dit een exclusieve gelegenheid.

Behalve de Special Designated Areas zijn er nog meerdere luxe projecten die qua woonstandaard vergelijkbaar zijn maar voor de aankoopprocedure gebonden zijn aan de normale wetgeving. Neem contact op met DeVink Estates voor meer informatie of e-mail info@devinkestates.nl