Boek een weekend in Valletta

  • malta-vakantie-palazzo-orange-1
  • malta-vakantie-palazzo-orange-6
  • malta-vakantie-palazzo-orange-8
  • malta-vakantie-palazzo-orange-7
  • malta-vakantie-palazzo-orange-11
  • malta-vakantie-palazzo-orange-10
  • malta-vakantie-palazzo-orange-9

Laat je inspireren door deze magische middeleeuwse stad aan de middellandse zee waar de barokstijl architectuur, cultuur en stadsleven nog altijd authentiek intact is gebleven. Herbeleef het tijdperk van de St John ridders en bezoek de vele musea, maak een stadswandeling door de eeuwenoude straten en historische gebouwen, geniet culinair in één van de vele gespecialiseerde restaurants en droom weg in de stadsparken met uitzicht op de Grand Harbour. Valletta staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is tevens uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018

Woon in een luxurieus gerenoveerd 17e eeuws Palazzo in het hartje van Valletta op loopafstand van alle bezienswaardigheden. U heeft u keuze uit 5 verschillende suites, ieder met haar eigen karakteristieke vormgeving en kunt u gebruik maken van de spa en fitness center, exclusieve bibliotheekzaal, dakterras en keuken en eetkamer. Alle suites zijn voorzien van airconditioning en wifi.

1 Slaapkamer triplex suite| €105 per nacht
Deze triplex suite heeft een eigen ingang van de straatkant en is ook via de receptie bereikbaar. De suite heeft op de onderste verdieping een keuken, op de middelste verdieping een slaapkamer met badkamer en op de bovenste verdieping een woonkamer. De verdiepingen zijn met een interne trap bereikbaar.
Max. 2 personen.

1 Slaapkamer suite | €120 per nacht
U heeft met deze suite op de begaande grond een eigen privé binnenhof om buiten te ontbijten of dineren. De suite heeft een lounge, eetkamer en keuken in Maltese style, een slaapkamer en badkamer. Alle kamers kijken uit op de binnenhof.
Max. 2 personen

1 Slaapkamer suite | €130 per nacht
De op de 2e verdieping gelegen suite biedt een prachtig uitzicht op de Grand Harbour. Buiten een ruime slaapkamer heeft deze suite een aparte keuken, studie, badkamer, balkon en inloopkast. De suite is bereikbaar via lift of trap.
Max. 3 personen. Voor een derde persoon wordt een toeslag van €30 verrekend.

2 Slaapkamer appartement | €180 per nacht
Dit grote 2 slaapkamerappartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruime entree, woonruimte, eetkamer, keuken met balkon kijkend op de binnenhof, 2 slaapkamers met uitzicht op de stad en badkamer.  Het appartement is bereikbaar per lift en trap.
Max. 4 personen


2 Slaapkamer duplex penthouse | €265 per nacht
Met het beste uitzicht van de Palazzo heeft deze duplex penthouse een privé terras voor het ultieme vakantiegevoel. Aansluitend op het terras is de lounge en tv kamer met een slaapbank. Op de benedenverdieping vind u 2 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers. Het penthouse is per lift en trap bereikbaar.
Max. 5 personen. Voor een vijfde persoon wordt een toeslag van €30 verrekend.


Voor boekingen bel 00356 7947 1194 of e-mail info@devinkestates.nl

Aangegeven prijzen zijn geldig tot en met 30 april 2016